Thuis

Zheng Zhou Briantex Co.,ltd

Bedrijfprofiel

                                              Zhengzhou briantex Co., Ltd 

  Opgezet in 2003, is Co. van Zhengzhou Briantex, Ltd samengesteld uit één handelsmaatschappij en twee productie-georiënteerde bedrijven, die hoofdzakelijk zich concentreert op diverse babytextiel en hebben gebouwdd zakelijke relaties met 315 ondernemingen rond de wereld tot 2018.

Eerst aanhangend het motto van klant en wederzijds voordeel, spaart Zhengzhou Briantex geen inspanning om uitstekende babyproducten voor mensen met professioneel team, geavanceerde technologieën, wetenschappelijk productiebeheer en strikte inspectie te verstrekken.

Bovendien hebben wij met 7 binnenlandse bedrijven van uitstekende kwaliteit voor zuigelingen en kinderenproducten samengewerkt om de eisen van klanten te ontmoeten.

Uiteindelijk, zijn het professionalisme, de samenwerking en de ontwikkeling onze constante achtervolgingen. Wij zich verwachten dat u aansluiten bij ons in de toekomst.

        

Onze fabriek

          

 

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

wij hebben klanten meer dan 300 klanten van over de hele wereld, met inbegrip van Aldi, mothercare, premaman toysrus, Pep&co, mofa. .etc. onze uitnodiging is wij warm welkom heet in de klanten van over de hele wereld om onze bedrijf en fabrieken voor bedrijfsbespreking te bezoeken.

 

 

 

Zheng Zhou Briantex Co.,ltd Zheng Zhou Briantex Co.,ltd Zheng Zhou Briantex Co.,ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Handelsmaatschappij

Merken : briantex, de baby van voerman, babyontdekking, gelukkige olifant .......

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 10000000-30000000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 90% - 100%